Het Comité en de actualiteit

Charlotte Koren

Ik ben bijna 56 jaar en al vanaf mijn jeugd waakzaam tegen (herlevend doch voortwoekerend) fascisme en wat daar ook op lijkt.
Tijdens mijn Havo-opleiding maakte ik een werkstuk voor Nederlands hierover – 1979 –  met boeken en krantenberichten uit vooral de Nederlandse kranten. Ik heb het nog en zal het altijd meedragen; ook in hart en ziel. Het gegeven is dat dit gif vreselijjk onuitroeibaar en vooral ieder jaar meer als gewoon wordt beschouwd. Kijk maar naar het huidige wereldbeeld en alle chaos rondom.
Gelukkig dat er initiatieven als deze en andere als wapen bestaan. Blij dat ik via wat surfen op het net dit ontdekte. Ik wil u mijn succeswens zenden en mededelen dat ik oog en oor openhoud om alles op dit gebied te blijven volgen.

Ga allen zo door en ik zeg: voorwaarts en nooit vergeten (al is dat wellicht wat politiek gekleurd).